Kup do 12:00 - a przesyłka będzie jutro u Ciebie

Dostawa od 14 zł

tel. +48 533 679 793

Zamknij
(0)
Nie masz żadnych produktów w koszyku.
Wyszukiwanie
Filters

Zdrowo Namieszane Muffiny 300g

Dostępność: Brak w magazynie
SKU: 5903317213277
Opis:
Wspaniałe jako drugie śniadanie lub deser na który można sobie pozwolić bez żadnych wyrzutów sumienia. Proste do przygotowania, bezglutenowe i pełne wartościowych mąk. A im słodszych i bardziej dojrzałych bananów dodasz, tym bardziej będą pachnące, smaczne i wilgotne. Idealne jako zdrowa i wartościowa przekąska dla dzieci.
18,00 zł
6,00 zł za 100 g

Nowość od marki Zdrowo Namieszane - pyszne muffiny z kroplami gorzkiej czekolady.

Opakowanie pozwala na przygotowanie 12 szt. muffinek.

Produkt bezglutenowy i wegański.

 

Składniki: mąka ryżowa pełnoziarnista*, mąka gryczana*, skrobia kukurydziana*, cukier kokosowy*, mąka ryżowa*, kropelki z czekolady* 7 % (masa kakaowa*, cukier trzcinowy*, masło kakaowe*, lecytyna sojowa), skrobia z tapioki*, len mielony*, kakao*, bezglutenowy proszek do pieczenia* [skrobia kukurydziana*, substancje spulchniające (winiany potasu, węglany sodu)], sól himalajska różowa.

Nowość od marki Zdrowo Namieszane - pyszne muffiny z kroplami gorzkiej czekolady.

Opakowanie pozwala na przygotowanie 12 szt. muffinek.

Produkt bezglutenowy i wegański.

 

Składniki: mąka ryżowa pełnoziarnista*, mąka gryczana*, skrobia kukurydziana*, cukier kokosowy*, mąka ryżowa*, kropelki z czekolady* 7 % (masa kakaowa*, cukier trzcinowy*, masło kakaowe*, lecytyna sojowa), skrobia z tapioki*, len mielony*, kakao*, bezglutenowy proszek do pieczenia* [skrobia kukurydziana*, substancje spulchniające (winiany potasu, węglany sodu)], sól himalajska różowa.

Nazwa atrybutuWartość atrybutu
Składmąka ryżowa pełnoziarnista bio, mąka gryczana bio, skrobia kukurydziana bio, cukier kokosowy bio, mąka ryżowa bio, kropelki z czekolady bio (7%) (masa kakaowa, cukier trzcinowy, masło kakowe, lecytyna sojowa), tapioka (skrobia z manioku) bio, len mielony bio, kakao w proszku bio, bezglutenowy proszek do pieczenia bio (skrobia kukurydziana, substancje spulchniające (winiany potasu, węglany sodu)), sól himalajska różowa.
Sposób użycia / dawkowaniePiekarnik nagrzej do temperatury 180 stopni C (bez termoobiegu). Przygotuj formę na muffiny. Metalową formę wyłóż papierowymi papilotkami, silikonowa nie potrzebuje papilotek. Do dużej miski włóż 2 banany,170 g jogurtu naturalnego,2 jajka oraz 70 ml oleju i wszystko dokładnie zmiksuj. Wsyp zawartość opakowania i dokładnie wymieszaj. Gotową masę przelej do foremek na muffiny. Na wierzch możesz położyć dowolne owoce lub orzechy. Wstaw do piekarnika na ok. 35 min.
Sposób przechowywaniaW chłodnym i ciemnym miejscu
Miara - wartość300 g.
Miara - rodzajg
Napisz własną recenzję produktu
*
*
Zły
Doskonały
*
*
*
*