Kup do 12:00 - a przesyłka będzie jutro u Ciebie

Dostawa od 14 zł

tel. +48 533 679 793

Zamknij
(0)
Nie masz żadnych produktów w koszyku.
Wyszukiwanie
Filters

Pięć Przemian mieszanka na bułki jasne 400g

Producent: Pięć Przemian
Dostępność: W magazynie
SKU: 5902837810584
Opis:
Bezglutenowa mieszanka do wypieku 9 bułek jasnych. Z mieszanki upieczemy 9 bułeczek, doskonała i zdrowa alternatywa dla kupnego pieczywa.
13,00 zł
3,25 zł za 100 g

Sposób przygotowania:

1. Zawartość torebki wsyp do miski.

2. Dokładnie mieszając, dolej 500 ml przegotowanej, ciepłej (max.40°C) wody.

3. Ciasto przykryj szmatką i wstaw do ciepłego piekarnika (30-40°C) na ok. 50 min. do wyrośnięcia.

4. Po tym czasie formuj bułeczki, wyrabiając ciast w dłoniach.

5. Bułki układaj na blasze wyłożonej papierem do pieczenia lub posypanej mąką bezglutenową.

6. Wsadź do piekarnika.

7. Nastaw 210°C i piecz przez 45 min.

8. Po upieczeniu uchyl drzwiczki i pozwól bułkom przestygnąć.

 

Produkt bezglutenowy. Produkt może zawierać alergeny: orzechy.

Sposób przygotowania:

1. Zawartość torebki wsyp do miski.

2. Dokładnie mieszając, dolej 500 ml przegotowanej, ciepłej (max.40°C) wody.

3. Ciasto przykryj szmatką i wstaw do ciepłego piekarnika (30-40°C) na ok. 50 min. do wyrośnięcia.

4. Po tym czasie formuj bułeczki, wyrabiając ciast w dłoniach.

5. Bułki układaj na blasze wyłożonej papierem do pieczenia lub posypanej mąką bezglutenową.

6. Wsadź do piekarnika.

7. Nastaw 210°C i piecz przez 45 min.

8. Po upieczeniu uchyl drzwiczki i pozwól bułkom przestygnąć.

 

Produkt bezglutenowy. Produkt może zawierać alergeny: orzechy.

Nazwa atrybutuWartość atrybutu
Składmąka owsiana bezglutenowa, mąka ryżowa, płatki owsiane bezglutenowe, maranta trzcinowa, łuska babki jajowatej, inulina, sól, drożdże.
PostaćProszek
Miara - wartość400
Miara - rodzajg
Sposób przechowywaniaPrzechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.
PrzeciwwskazaniaNadwrażliwość lub uczulenie na składniki preparatu
Napisz własną recenzję produktu
*
*
Zły
Doskonały
*
*
*
*