Czy wyrażasz zgodę na wykorzystanie plików cookies?
Pliki Wymagane do prawidłowego działania sklepu.
Pliki przechowujące informacje na temat użytkownika w celu personalizacji zawartości.
Pliki wykorzystywane do celów statystycznych.
Pliki wykorzystywane do celów marketingowych.
Kup do 12:00 - a przesyłka będzie jutro u Ciebie
Dostawa od 14 zł
tel. +48 533 679 793
Sposób przygotowania:
1. Zawartość torebki wsyp do miski.
2. Dokładnie mieszając, dolej 500 ml przegotowanej, ciepłej (max.40°C) wody.
3. Ciasto przykryj szmatką i wstaw do ciepłego piekarnika (30-40°C) na ok. 50 min. do wyrośnięcia.
4. Po tym czasie formuj bułeczki, wyrabiając ciasto w dłoniach.
5. Bułki układaj na blasze wyłożonej papierem do pieczenia lub posypanej mąką bezglutenową.
6. Wsadź do piekarnika.
7. Nastaw 210°C i piecz przez 45 min.
8. Po upieczeniu uchyl drzwiczki i pozwól bułkom przestygnąć.
Produkt bezglutenowy. Produkt może zawierać alergeny: orzechy.