Kup do 12:00 - a przesyłka będzie jutro u Ciebie

Dostawa od 14 zł

tel. +48 533 679 793

Zamknij
(0)
Nie masz żadnych produktów w koszyku.
Wyszukiwanie
Filters

Pięć Przemian Mieszanka chleb KETO o. włoskie 500g

Producent: Pięć Przemian
SKU: ORZECHY
Opis:
Mieszankana na chleb w stylu KETO. Zawiera między innymi orzechy włoskie i pestki słonecznika. Produkt jest bezglutenowy.
25,00 zł
5,00 zł za 100 g

Sposób przygotowania:

  • Nagrzej piekarnik (góra i dół) do 190°C.
  • Wsyp mieszankę do miski.
  • Dolej 500 ml wody i dokładnie wymieszaj.
  • Zagnieć ciasto i uformuj bochenek.
  • Wsadź do piekarnika na 80 min.
  • Po upieczeniu odstaw do ostygnięcia. Przechowuj zawinięty w szmatkę. 


Wartość odżywcza w 100 g gotowego produktu:

wartość energetyczna: 1403 kJ / 340 kcal

Tłuszcz: 27 g

w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,4 g

Węglowodany: 1,9 g

w tym cukry: 1,7 g

Błonnik: 17 g

Białko: 14 g

Sól: 1,65 g


Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.

Sposób przygotowania:

  • Nagrzej piekarnik (góra i dół) do 190°C.
  • Wsyp mieszankę do miski.
  • Dolej 500 ml wody i dokładnie wymieszaj.
  • Zagnieć ciasto i uformuj bochenek.
  • Wsadź do piekarnika na 80 min.
  • Po upieczeniu odstaw do ostygnięcia. Przechowuj zawinięty w szmatkę. 


Wartość odżywcza w 100 g gotowego produktu:

wartość energetyczna: 1403 kJ / 340 kcal

Tłuszcz: 27 g

w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,4 g

Węglowodany: 1,9 g

w tym cukry: 1,7 g

Błonnik: 17 g

Białko: 14 g

Sól: 1,65 g


Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.

Nazwa atrybutuWartość atrybutu
Składmąka migdałowa, pestki słonecznika, siemię lniane brązowe, nasiona chia, orzechy włoskie 13%, mąka lniana odtłuszczona, łuska babki jajowatej, sól kłodawska.
PrzeciwwskazaniaNadwrażliwość lub uczulenie na składniki preparatu
Sposób przechowywaniaW chłodnym i ciemnym miejscu
Miara - rodzajg
Miara - wartość500 g.
PostaćProszek
Napisz własną recenzję produktu
*
*
Zły
Doskonały
*
*
*
*