Darmowa dostawa od 500 zł

Dostawa od 12 zł

tel. +48 533 679 793

Zamknij
(0)
Nie masz żadnych produktów w koszyku.
Wyszukiwanie
Filters

Miód rzepakowy 430g

SKU: 5907602017526
Opis:
Miód rzepakowy Rzepak to roślina niezwykle miododajna, chętnie uprawiana w naszym kraju w szczególności na Lubelszczyźnie. Na przełomie kwietnia i maja daje pszczołom duże ilości pyłku i nektaru. Sam miód rzepakowy jest wyrobem bardzo bogatym w substancje odżywcze, jego smak jest łagodny i słodki, a aromat lekko kwiatowy. Posiada jedwabistą, kremową konsystencję. Szybko się krystalizuje, dlatego, aby ułatwić jego spożywanie, w naszej pasiece miód rzepakowy poddawany jest mieszaniu, dzięki czemu pozostaje w łatwej do rozsmarowywania konsystencji masła.
29,00 zł

Miód rzepakowy to codzienna porcja pysznego zdrowia. Dzięki zawartości wielu cennych składników, takich jak witaminy z grupy C, K i B, łatwo przyswajalne żelazo, bor, potas i aminokwasy, jego regularne spożywanie nie tylko dostarcza energii podczas osłabienia czy po wysiłku fizycznym, ale wspiera odporność organizmu przy przeziębieniach i stanach zapalnych dróg oddechowych, zwiększa zdolność do detoksykacji i obniża ryzyko nadciśnienia.

Kremowany miód rzepakowy zwany płynnym złotem doskonale nadaje się do słodzenia dań, deserów i napojów. Świetnie smakuje ze świeżym pieczywem, twarożkiem, naleśnikami czy racuchami. Sprawdza się jako dodatek słodzący do herbat, koktajli czy soków, a także do wypieku różnego rodzaju ciast.

Miód rzepakowy to codzienna porcja pysznego zdrowia. Dzięki zawartości wielu cennych składników, takich jak witaminy z grupy C, K i B, łatwo przyswajalne żelazo, bor, potas i aminokwasy, jego regularne spożywanie nie tylko dostarcza energii podczas osłabienia czy po wysiłku fizycznym, ale wspiera odporność organizmu przy przeziębieniach i stanach zapalnych dróg oddechowych, zwiększa zdolność do detoksykacji i obniża ryzyko nadciśnienia.

Kremowany miód rzepakowy zwany płynnym złotem doskonale nadaje się do słodzenia dań, deserów i napojów. Świetnie smakuje ze świeżym pieczywem, twarożkiem, naleśnikami czy racuchami. Sprawdza się jako dodatek słodzący do herbat, koktajli czy soków, a także do wypieku różnego rodzaju ciast.

*
*
*
*