Wymagane

Pliki Wymagane do prawidłowego działania sklepu.

Preferencje

Pliki przechowujące informacje na temat użytkownika w celu personalizacji zawartości.

Statystyki

Pliki wykorzystywane do celów statystycznych.

Marketingowe

Pliki wykorzystywane do celów marketingowych.

Kup do 12:00 - a przesyłka będzie jutro u Ciebie

Dostawa od 14 zł

tel. +48 533 679 793

Zamknij
(0)
Nie masz żadnych produktów w koszyku.
Wyszukiwanie
Filters

BioPlanet Płatki owsiane bezglutenowe BIO 600g

Producent: BioPlanet
Dostępność: Brak w magazynie
SKU: 5902488066118
Opis:
Płatki owsiane idealnie sprawdzą się na pierwsze śniadanie, jako owsianka - szczególnie zimą, ponieważ rozgrzewa organizm i dostarcza dużo energii. Produkt można podawać z różnymi dodatkami.
16,00 zł
2,67 zł za 100 g

Płatki Owsiane Górskie to zgniecione całe ziarna owsa, które są nie tylko zdrowe i pożywne, również doskonale smakują.

Węglowodany złożone, które są zawarte w owsiance stanowią bardzo ważny element diety osób aktywnych fizycznie. Powolne uwalnianie się ich z organizmu zapewni dużą dawkę dobrej energii na cały trening.

 

Z płatków można sporządzić owsianki, zupy mleczne z dodatkiem mleka krowiego lub roślinnego, ewentualnie na bazie wody. Płatki można dodawać także do jogurtów, kefirów i koktajli, a dla urozmaicenia smaku można dorzucić owoce, orzechy, bakalie itp. Płatki owsiane nadają się nie tylko do wykonania porannej owsianki. Sprawdzą się też jako forma panierki, składnik kruszonki na ciasto czy też podstawowy produkt do wytworzenia mleka roślinnego.

Płatki owsiane znalazły swoje zastosowanie w pieczeniu różnego rodzaju ciast, ciasteczkach, naleśnikach (w formie zmielonej na mąkę), wykorzystywane do pieczenia pieczywa, a także w kosmetyce, jako baza peelingu, maseczek.  

Płatki Owsiane Górskie to zgniecione całe ziarna owsa, które są nie tylko zdrowe i pożywne, również doskonale smakują.

Węglowodany złożone, które są zawarte w owsiance stanowią bardzo ważny element diety osób aktywnych fizycznie. Powolne uwalnianie się ich z organizmu zapewni dużą dawkę dobrej energii na cały trening.

 

Z płatków można sporządzić owsianki, zupy mleczne z dodatkiem mleka krowiego lub roślinnego, ewentualnie na bazie wody. Płatki można dodawać także do jogurtów, kefirów i koktajli, a dla urozmaicenia smaku można dorzucić owoce, orzechy, bakalie itp. Płatki owsiane nadają się nie tylko do wykonania porannej owsianki. Sprawdzą się też jako forma panierki, składnik kruszonki na ciasto czy też podstawowy produkt do wytworzenia mleka roślinnego.

Płatki owsiane znalazły swoje zastosowanie w pieczeniu różnego rodzaju ciast, ciasteczkach, naleśnikach (w formie zmielonej na mąkę), wykorzystywane do pieczenia pieczywa, a także w kosmetyce, jako baza peelingu, maseczek.  

Nazwa atrybutuWartość atrybutu
Sposób przechowywaniaW chłodnym i ciemnym miejscu
Składekologiczne płatki owsiane (bez glutenu) 100 %.
Miara - wartość600 g.
Miara - rodzajg
Sposób użycia / dawkowaniePłatki gotować w proporcji 1:2 (1 porcja płatków na 2 porcje wody lub mleka) na wolnym ogniu ok. 10 minut od czasu do czasu mieszając.
Napisz własną recenzję produktu
*
*
Zły
Doskonały
*
*
*
*