Kup do 12:00 - a przesyłka będzie jutro u Ciebie

Dostawa od 15 zł

tel. +48 533 679 793

Zamknij
(0)
Nie masz żadnych produktów w koszyku.
Wyszukiwanie
Filters

Bio Planet Białko z grochu BIO 500g

Producent: BioPlanet
Dostępność: W magazynie
SKU: 5903900361903
Opis:
Sproszkowana wersja ekologicznego białka z grochu. Łatwo przyswajalny produkt który dostarczy ci niezbędnych minerałów i aminokwasów. Idealnie sprawdzi się dla osób będących na diecie wysokobiałkowej, wegańskiej, a także dla sportowców.
47,00 zł

Białko z ekologicznego grochu to jedno z najlepszych źródeł białka pochodzenia roślinnego. Pozostawia na długo uczucie sytości, idealnie sprawdzi się dla osób będących na diecie wysokobiałkowej, wegańskiej, a także dla sportowców. To łatwo przyswajalny produkt który dostarczy niezbędnych minerałów i aminokwasów. 

Poleca się spożywać 2 - 3 łyżeczki (około 4-6 g) białka dziennie jako dodatek do smoothie, koktajli, sosów oraz wypieków.

Białko z ekologicznego grochu to jedno z najlepszych źródeł białka pochodzenia roślinnego. Pozostawia na długo uczucie sytości, idealnie sprawdzi się dla osób będących na diecie wysokobiałkowej, wegańskiej, a także dla sportowców. To łatwo przyswajalny produkt który dostarczy niezbędnych minerałów i aminokwasów. 

Poleca się spożywać 2 - 3 łyżeczki (około 4-6 g) białka dziennie jako dodatek do smoothie, koktajli, sosów oraz wypieków.

Nazwa atrybutuWartość atrybutu
PrzeciwwskazaniaNadwrażliwość lub uczulenie na składniki preparatu
Sposób przechowywaniaW chłodnym i ciemnym miejscu
PostaćProszek
Składbiałko z grochu* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny).
Miara - wartość1000 g.
Miara - rodzajg
Sposób użycia / dawkowaniePoleca się spożywać 2 - 3 łyżeczki (około 4-6 g) białka dziennie jako dodatek do smoothie, koktajli, sosów oraz wypieków.
Napisz własną recenzję produktu
*
*
Zły
Doskonały
Zamieszczone recenzje
Eliza
Wszystko ok, paczka doszła bardzo szybko. Polecam ten produkt, smak ok, a wzbogaca danie o białko.
Gość | 25.06.2022 13:31
Czy ta recenzja była pomocna? Tak Nr (0/0)
*
*
*
*